Abrikozenspread

Abrikozenspread (vanaf 7 maanden)

Ingrediënten
100 gram gedroogde abrikozen
2 dl appelsap

Week de gedroogde abrikozen minstens 4 uur in de appelsap.
Kook de abrikozen en de appelsap in ca 1 uur zacht.

Giet de abrikozen af en vang het sap op.
Pureer de abrikozen met de staafmixer.

Voeg daarna net zoveel opgevangen sap toe tot het een smeuïge massa wordt.

En zo heb je een heerlijke verse spread voor op brood of een cracker
__________________________________________________________________

Dit recept is samen met nog ruim 130 andere recepten te vinden in Mama’s kookboek (verschijnt binnenkort!)


 Paddenstoeltjes
 Groenten taartje
 Basisrecept Cupcakes

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 02/02/2012, in Delicious food en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: