Hartige Appelcompote



Ingredienten
5 appels
50 gram boter
1 theelepel kaneel
1 theelepel komijn
1 eetlepel verse tijmblaadjes
50 ml witte wijn
zout & peper

Laat de boter langzaam smelten in een koekenpan en strooi dan de kaneel, komijn en peper erdoor
Voeg daarna de wijn, tijmblaadjes en de appels erdoor en laat zo’n 10 minuten zachtjes stoven tot de appels gaar worden.

Breng eventueel op smaak met wat zout, lauw serveren

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 10/10/2012, in Delicious food en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: