Peer-Appel Crumble


Ingredienten
2 peren (conference)
1 appel
125 gram boter
100 gram bruine basterdsuiker
100 gram bloem
kaneel

Verwarm de oven voor op 190 graden Schil het fruit, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes.
Het gesneden fruit mag in een ovenschaal.

Strooi kaneel over het fruit

Maak een mengsel van de boter, basterdsuiker en de bloem en zorg dat je klontjes maakt.
Deze klontjes mogen over het fruitmengsel.

Deze mag ruim 30 minuten in de oven.

Ook lekker met bramen erbij!

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 10/10/2012, in Delicious food en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: