Perzik couscous

Dit is couscous zoals Layla hem het lekkerste vind en ze wel eens als lunch eet.

Je giet kippenboullion over de couscous heen en zorgt dat er ongeveer 1 cm bouillion boven de couscous drijft.
Laat dit wellen.
Verhit in een koekenpan in blokjes gesneden perzik en 2 eetlepels mais (een stuk in blokjes gesneden courgette is ook heerlijk erin)
Blus het een beetje af met 1 eetlepel ketjap.

Meng dit met de couscous en schenk er een beetje zoete chili-saus over heen.

Heerlijk om lauw-warm te serveren!

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 10/10/2012, in Delicious food en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: