Bread & Butterpudding

Ingredienten
40 gram boter (in vlokjes)
8 sneetjes oud wit brood
250ml melk
3 eieren
100 gram suiker
1/2 theelepel gemberpoeder
1 eetlepel citroensap

Verwarm de oven voor op 200c

Meng de citroensap, gemberpoeder en 2 eetlepels van de suiker
Klop in een maatbeker de eieren, melk en de rest van de suiker door elkaar

Leg 4 sneetjes brood in een ingevette ovenschaal en schenk hier de helft van het melk-eiermengsel over.
Herhaal dit nog een keer.
Leg de vlokjes boter op de bovenkant en zet de schaal een half uur in de oven.

Tip: serveer de pudding lauw-warm
– Ook lekker met plakjes banaan tussen de boterhammen.

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 11/01/2012, in Delicious food en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: