Boursin Flapjes

Ik had nog boursin kaasblokjes in de koeling en bladerdeeg in de vriezer en maakte daar eens gebruik van!
Deze boursin flapjes zijn heel gemakkelijk te maken.

Verwarm de oven voor op ca 200graden.

Laat de bladerdeeg een beetje ontdooien en snijd het vierkantje door de helft.
Leg op elk lapje 4 blokjes kaas en vouw het flapje bladerdeeg dicht, nog even aandrukken met een vork langs de randen.

De boursin-flapjes mogen ca 20 minuutjes in de oven tot het bladerdeeg goud-bruin is.

Boursin-Flappen

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 11/30/2012, in Delicious food en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: