Granaat-sinaasappelsap

Voor 1 glas heb je ca 125 ml granaatappelsap nodig en 125 ml verse sinaasappelsap.
en een vers kaneel stokje.

Je breet het kaneel stokje in stukken en voegt dit in een weckpot samen met de granaatappelsap.
Laat dit een nachtje in de koeling staan.
Zeef het sap door zodat de kaneelstukjes eruit zijn en voeg verse sinaasappelsap toe aan het granaat-kaneel sap en
klaar is je heerlijke en gezonde punch!

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 01/18/2013, in Delicious food en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: