Platte “gemakkelijke” appelflap

IMG_3416

Verwarm de oven voor op 180graden

Ik gebruikte hiervoor enkele plakken bladerdeeg die ik nog in de vriezer had liggen, en sneed ze door de helft.

Schil een appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in plakjes van een halve cm dik.
Die legde ik boven op het bladerdeeg.

Versprenkel rietsuiker over de platte appelflapjes en bak ze in de oven tot ze mooi goud/bruin zijn.

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 04/11/2013, in Delicious food en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: