Pastasaus met tomaat en garnalen

 

 

300gram gamba’s

 

 

 

 

 

 

 

Fruit eerst een gesneden ui en de knoflook (geperst) en voeg dan de gamba’s toe.
Bak deze tot ze mooi gaar zijn.

Snijd de champignons en de paprika en bak deze eventjes mee.
Voeg de tomatenpuree toe.

Voeg daarna de tomaten (in blokjes gesneden)  toe.
Laat alles heel even bakken tot de tomaten zacht en gaar zijn.

Breng alles op smaak met zout en peper en voeg dan de bouillon toe.
laat alles zachtjes koken tot het vanzelf een mooi sausje word.

 

Over kusjesvanons

Andrea van den Hout, 25 jaar.. Mama van 2 kindjes, Visagiste en Haarstyliste, schrijfster van eigen kookboek met kinderrecepten, houd van koken, geschiedenis, make-up, knutselen, muziek en tuinieren

Geplaatst op 02/25/2014, in Delicious food en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: